Postland is een eigentijds muziekcollectief gebaseerd in Utrecht. De kern bestaat uit vijf gelijkgestemde musici die hun sporen al rijkelijk hebben verdiend in het Nederlandse en internationale muzieklandschap. Binnen Postland cureren zij veelvormige projecten, waarbij ze nieuwsgierig de mogelijkheden van de muziek aftasten en vaak de verbinding zoeken met andere culturele en maatschappelijke bewegingen.
Agenda

Projecten
Nieuwsbrief
Steun ons
Email 

Jelte van Andel studeerde contrabas aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Jean-Paul Everts, Knut Guettler en Hein van de Geyn. In zijn master legde hij zich toe op hedendaagse muziek en improvisatie. Jelte was vaste bassist van het Maarten Altena Ensemble, voortgezet als Ensemble MAE en Ensemble Insomnio. Daarnaast werkt(e) hij met uiteenlopende gezelschappen als ASKO|Schönberg, De Volharding, Maurice Horsthuis’ Elastic Jargon, Prague Improvisors Orchestra, Alamo Race Track en AWKWARD i.

Tevens is Jelte als componist, performer en maker betrokken bij diverse muziektheater- en dansproducties. Op dit vlak werkte hij onder andere samen met Tg Knars, Boukje Schweigman, Jakop Ahlbom Company en Peergroup.

www.jeltevanandel.nl