Postland is een eigentijds muziekcollectief gebaseerd in Utrecht. De kern bestaat uit vijf gelijkgestemde musici die hun sporen al rijkelijk hebben verdiend in het Nederlandse en internationale muzieklandschap. Binnen Postland cureren zij veelvormige projecten, waarbij ze nieuwsgierig de mogelijkheden van de muziek aftasten en vaak de verbinding zoeken met andere culturele en maatschappelijke bewegingen.
Agenda

Projecten
Nieuwsbrief
Steun ons
EmailJana Machalett is een veel gevraagde fluitiste in binnen- en buitenland, met name op het gebied van de (hedendaagse) kamermuziek. Zij is oprichtster en artistieke leider van ensemble Lumaka - waarmee ze meerdere prijzen won – en van Postland. 

Daarnaast is Jana gastspeler bij gerenommeerde kamermuziekensembles zoals Ensemble Modern, waarmee zij in de meeste Europese landen heeft opgetreden. Verder speelt Jana regelmatig met Asko|Schönberg en het New European Ensemble. Maar ze maakt ook graag solistische uitstapjes of neemt graag zitting in bijvoorbeeld het Ensemble Modern Orchestra.
Jana heeft gewerkt met dirigenten als bijvoorbeeld Pierre Boulez en George Benjamin, en speelde op diverse festivals zoals de Ruhrtriennale of Festival d’automne Paris.

janamachalett.blogspot.com